Pust stånk & stön

Dagen började med att Fido skällde och skällde och skällde ut sköterskan som var här hemma. Givetvis blev hunden ”inlåst” i mitt rum dels för han skulle slippa vara ensam och dels för att sjuksköterskan inte uppskattar att ha en morrande och halvt aggresiv hund bredvid sig. Så det var bara att gilla läget.

I alla fall så blev pappa inlagd på sjukhuset idag, igen. Han ska väl om allt är normalt komma hem imorgon, men eftersom fallet äldrig är sådant med honom så blir han säkert kvar där ett tag till. Men inte längre än till måndag, för då ska han ner till Lunds sjukhus. Komiskt! Känns just nu som man är tillbaka där vi var förra året, hoppas verkligen att så inte är läget.

Har lyckats jobba idag trots denna tråkiga start på dagen men har ändå en del arbete kvar att ta itu med ikväll. Ikväll var kanske att ta i, tänkte att jag skulle försöka ta mig dit om en liten stund. Misstänker att lokalerna är tomma vid detta laget. Får se vad som händer efter det. Kommer väl bli en rätt tyst kväll ikväll och imorgon bär det säkert av till sjukhuset.

En dag på sjukhuset

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu