Nu är jag här igen!

Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade, men ska försöka bättre mig. Universitetsstudierna har kommit igång igen efter sommaren och mycket men ändå lite händer runtomkring. Varje måndag till tisdag har vi Nellie här hemma. Hämtar hemma på dagis och det tycker hon är såå roligt. Varje tisdag då det är dags att köra hem henne igen försöker hon på alla sätt få vara kvar. Hade varit helt okej för min del, men hennes föräldrar vill nog också se henne lite ibland också :)

Imorgon är det utgång som gäller. Ska in till Emelie i stan och sedan är vi några personer som ska festa lite och sedan gå ut på Stallarna (tror jag det var). Ska bli trevligt att komma ut lite. Har en hel del vin här hemma som inte öppnats än, sedan jag köpte det på planet hem ifrån Cypern. Undrar om Emelie fixat ett gästleg bara, man kommer förmodligen behöva det.

Idag ska jag skriva ett personligt brev för ansökan till polisen. Jobbigt när man inte vet vad man ska skriva och ha med. Men det blir väl det vanliga klassiska, vem är jag? Varför vill jag söka dit, varför ska de ta med mig? Något ditåt antar jag, får se vad jag tar med.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu