Skit blogg!

Har sovit ett par timmar ikväll. Dopet tog musten ur mig :P Nej det gjorde det inte men jag var trött när jag kom hem. Tyckte faktiskt att dopet var väldigt trevligt och lyckat. Elvira var så söt och fin och somnade i min famn när vi stod framme vid prästen. Så hon trivdes förmodligen. Själv kände jag mig jätte dum, hade ingen aning om vad som skulle hända eller vad som skulle sjungas, visste ingenting. Men det löste sig, fick improvisera :)

Är så trött på denna bloggen nu asså. Jag kan inte få in några fler bilder för utrymmet är fullt och nu orkar jag inte krabba mer. Jag har bestämt mig. Jag ska byta blogg! Imorgon ska jag försöka ta mig en titt på detta eller när jag kommer hem från Cypern. Jag tror det kan vara lite krångligt att lägga in alla inlägg och så som man har från denna bloggen. Kanske finns någon därute som vet hur man gör?

Jägarn ligger här jämte mig i sängen och myser. Han snarkar faktiskt. Fido ligger på golvet nedanför sängen och sover så lungt och fint. Själv funderar jag på vad jag ska göra nu, med kvällen. Det var inte länge sedan jag sov, så nu är jag pigg piggiling piggiliiiiinnnn. Kan knappast somna på ett par timmar. Det blir förmodligen jag och TVn, min bästaste vän :) Eller så kanske jag skulle ta mig en titt på Sportify? Hmm det vore verkligen på tiden att jag loggade in där nu.

One Response to “Skit blogg!”

  1. Mamma skriver:

    Vad är Sportify?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu