Sval kväll

Så här sitter jag på verandan och skriver några rader tillsammans med katten, datorn och Melissa Horn som rullar på sportify. Undra hur jag klarade mig utan den tidigar? I alla fall skulle hämta in Jägarn men kände att det var så svalt här ute, så jag beslutade mig att sitta här en stund.

Idag har jag lyckats plugga en stund. Känner mig lite stolt över mig själv eftersom jag försökt i alla fall.  Imorgon är det tenta, så jag kanske går igenom mina papper en gång till innan jag somnar.

Annat jag har gjort idag är givetvis skördat på Farmville :) men även surfat mycket på Youtube. Tittat på en hel del klipp kring Twilight. Längtar till New moon kommer ut på bio. Kommer gå på premiären kan jag meddela. Dessutom har jag fått reda på att det är (Edward) Robert Pattinson som sjunger min favoritlåt: let me sign. Så filmerna är inte bara underbara, han skitsnygg, en av de bästa musikerna jag vet är kopplad till denna film. Ja vad ska man säga, jag är helt tagen!

YouTube Preview Image

Nu ska jag lyssna på låten ett par gånger sedn snegla lite på juridiken, bläää

One Response to “Sval kväll”

  1. Janni (Team Edward) skriver:

    http://www.youtube.com/watch?v=DbANTNnioQY&feature=related Bellas Lullaby med text (fanmade) texten e klockren synd bara att inte RPaz sjunger den själv! Premiärdatumet är spikat här också, det finns inte en chans att man skulle missa det. Jösses, man verkar inte besatt va?! Såg förresten en så cool twilight-tröja idag, med texten: Forget princess, I want to be a vampire! :D

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu