Jag, en bok och ett glas vin

Har precis kommit in efter en uppfriskande promenad med Fido. Ikväll blev den en något längre rundtur eftersom jag gick ut med honom lite senare än vad jag brukar, mellan promenaderna. Vi gick förbi en gata där det satt många vuxna utmed gatan och åt och drack, medan alla barnen sprang runt i kvarteret och lekte. Såg väldigt mysigt ut, nästan som man ville slå sig ner och vara med. Kommer ihåg att vi brukade göra liknande aktivitet på gatan där jag bor när jag var liten. Alla grannar (vissa inte) samlades och bänkade sig på långbord mitt ute på gatan. Lite tråkigt att alla mer eller mindre låser in sig nu förtiden. Som om de inte vill träffa folk och prata. Flera personer på min gata har jag inte sett på flera år och andra jag ser enbart någon gång i månaden och då är det enbart sex hus på denna gata.

Innan jag tog en promenad med Fido tittade jag på Lukas Moodyssons film, Mammut. En film som jag verkligen aldrig varit intreserad av att se, men som min kära moder ville se. Filmen var både långtråkig och deprimerande och man väntade mer eller mindre bara på att den skulle ta slut. Den påminner en hel del om Lilja-4-ever. Ingen film jag rekommenderar för en filmälskare.

Vad ska jag göra resten av kvällen. Har mina funderingar på att slå mig ner med en bok och ett glas vin. Kan bli ett mysigt slut på en lördagskväll tycker jag. Jag har en bok jag inte börjat läsa än av Stephenie Meyer, The Host, som jag funderat på att plocka fram ett tag. Kanske är det dags för den ikväll.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu