Klump Anna

Har precis kommit hem från jobbet. Något trött idag faktiskt. Hände en mindre olycka på jobbet innan jag skulle gå hem. Egentligen ren klumpighet ifrån min sida. Skulle trycka in en bal med toapapper under en hylla. Trodde det skulle vara svårare att få in den därunder än vad det egentligen var. Så jag tog i och tryckte för kung och fosterland. Balen gick in väldigt lätt under hyllan, till min förvåning och det gjorde även båda mina händer…. Ajjjj som f*n. Snacka extrem smärta…Lyckades klämma dem rätt rejält. Men inte kunde jag direkt skrika rakt ut i fabriken liksom, nej, nej… fick bita ihop och gny i all tysthet, klump Anna. Dessutom hade jag ett mindre bråk med dammsugaren innan denna olycka. Hur ska man veta när dammsugarpåsen måste bytas liksom.. :S Man får hoppas att allt går bättre på tisdag.

Som plåster på såren, så får jag se fram emot en trevlig helg. På lördag ska jag, Emelie och Alida gå ut på Stenladan. Ska bli jätte roligt faktiskt att komma ut lite. Måste bara fjäska för någon innan, så man kan få skjuts in till campus och om möjligt även få skjuts hem. :S Dessutom ska jag äga henne i Guitarr Hero innan vi går ut, hahaha!

På söndag ska jag gå på bio Wehii :D Har två biobiljetter som går ut den 4:e som jag måste använda upp. Ska se Revolutionary road med Leonardo och Winslet. Alla säger att den ska vara så bra, så hopps de har rätt nu.

One Response to “Klump Anna”

  1. emelie skriver:

    Hahahahahaha, äga mig va!!! Ja det kommer du nog göra med=/ ska bli kul o gå ut o svänga de luriviga lite, ses imorron!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu