Roadtrip

…ja eller nästan. Varit i Lund hela dagen men pappa och mamma. Egentligen skulle Alle kört ner dem, men drog sig ur en halvtimme innan de skulle köra. Så lilla jag fick kasta mig in i duschen och sedan stå för transporten :D Men vad gör man inte, lite roadtrip är alltid trevligt, även om det var till Lunds sjukhus :P . Gick rätt bra där nere, det mest tråkiga var väl bara att vi stötte ihop med en bekant kvinna som vi träffat en del när pappa var inlagd. Hennes man hade avstötning och läkarna kunde inte göra någonting för att förhindra detta :( Fan vad hemskt. Tänk om det varit min pappa. De fick nya lungor ungefär samtidigt. Stackarn! Hade en hel del nära-döden-upplevelser på vägen hem idag också. Nära krock (dock inte mitt fel), två rådjur på vägen, en räv eller grävling (lite svårt att avgöra i stundens hetta) och en hare. Men det gick bra i alla fall, man är ju en duktig chaufför.

På hemvägen svängde vi in på IKEA i Älmhult. Gick där någon timma och lullade runt efter onödiga saker. Tänk vad mycket man kan hitta. Köpte en prydnadskudde, en förpackning doftljus, några klistermärken man kan pryda väggen med (väldigt häftigt :D ) m.m.

Men detta äventyr idag har dock ställt till det en del i veckans planering. Får flytta om gruppträffarna och ändra arbetstiderna, men annars så är allting bra. Just det! Fick ett lustigt samtal från en hyrfilmsbutik i Växjö jag hyrt en film hos för över en vecka sedan haha. En kille ringde och presenterade sig och sedan tog typ jag över samtalet med; är inte den filmen tillbaka än, trodde det… Och han, haha; ähh jag kan ju gå och titta om den är tillbaka. Då skulle den stå därute. Jag ringer dig om den inte har kommmit tillbaka. Så avslutade han samtalet haha. Man kan ju undra vad han egentligen ville mig. Var det inte filmen det gällde eller? Och om det var filmen han ville ha tillbaka, borde han inte veta om den kommit in eller inte? Mycket lustigt. Men han ringde inte tillbaka i alla fall..

Nu ska jag titta på TV en stund, innan jag slocknar… ZZzzZZzz

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu