Härlig lördag

Vaknade till en väckarklocka idag, något ovanligt eftersom det är lördag. Men detta faktum förändrade inte den gamla inövade och djupt rotade vana att trycka på snooze minst fyra gånger :D Denna vana som nästan alltid slutar i att man måste stressa på morgonen för att hinna med allt som ska göras innan man ska iväg. Dock var det inte så idag, jag hade trots allt gott om tid på mig att hinna dit jag skulle, nämligen stan. Idag har det varit shopping och åter shopping på schemat. Har varit mycket trevligt och jag hittade två tröjor, en mascara, liten present till Nellie, en bok på bokrean till min moder, ett diadem och ett par svarta leggings. Så det blev en del i alla fall :D Efter shoppingen åkte vi hem till Alida vilken jag varit på stan med och drack lite kaffe och lekte med hennes lilla solstråle Alma :D En mycket söt och rolig liten tös ;)

Efter detta kafferep så körde jag hem och hämtade upp mina föräldrar för vi var allihop bjudna hem till familjen Hjalmar/Edin på tacos och melodifestival kväll. Spelade även vilda gester spelet, mycket roligt. Hahaha! Säger bara att herregud! Jag måste nog öva på barnlåtar, helt nollställd när man ska gissa låten. Mormors lilla kråka haha! Men höjdpunkten i spelet var faktiskt, kudde. Hahaha Värt att stryka under och använda fet stil. Bara att öva Alle ;)

Melodifestivalen var annars lika dålig om inte sämre än vad den brukar vara. Det som är det mysiga med den är faktiskt inte musiken i säg utan det är faktiskt sällskapet till den. Måste passa på att hylla Petra Mede, hon blir bättre och bättre för varje avsnitt tycker jag. Vissa skämt sitter verkligen där de ska xD De roligaste i melodifestivalen än så länge i år är;

1. http://svtplay.se/v/1444642/melodifestivalen/pihlman_sjunger_tingeling_for_pal?sb,k105608,2,f,-1

2. http://svtplay.se/v/1461822/melodifestivalen/pihlman_och_pal_i_malmo?sb,k105608,1,f,-1

(Tingiling har ju inget med saken att göra :P Men de är ju bara sååå loja hahahaha) 

Får se vad det händer för trevligt imorgon. Lite traditionellt arbete är givetvis på schemat sedan har jag inget mer inplanerat. Alltid spännande att ta varje dag som den kommer :P

 

One Response to “Härlig lördag”

  1. emelie skriver:

    Hej hopp! Nu kommer jag snart tillbaka så vi kan partaja lite i veckan=) Melodifestivalen var kass, jag håller med!!! Men kan nog inte hålla med om Petra…hon suger rejält enligt mig….hehe smaken är som baken=) Ses på lektionen imorron, kommer nog precis i sista sekund men jag kommer om SJ är på min sida!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu