Ägde dem!

Gårdagen blev en aning stressig men innehöll en hel del trevliga evenemang. Var på universitetet vid 13.00 till 16.00 och jobbade i photoshop och dreamweaver. Igår lärde vi oss att göra och att lägga in knappar på vår hemsida, rätt lätt faktiskt men eftersom alla inte är lika snabba som en annan :P så får man vänta och vänta och vänta på att alla ska komma ifatt. Misstänker att det vi utförde på tre timmar där mycket väl hade kunnats utföras på en timma om alla bara varit lite snabbare och mer uppmärksamma på vad läraren sa. Vi jobbar ändå två och två. Men jag tycker det är väldigt roligt att arbeta i dessa programmen och skulle vilja skapa en egen hemsida faktiskt. Men vet inte hur man gör det riktigt. Får fråga mig bror, han kanske kan hjälpa mig. Men jag har inte tänkt att lägga ut den direkt, utan mer ha den att öva i och ”leka” lite med :D Får se hur det blir med det.

Efter lektionen följde jag med Emelie hem. Där gjorde vi oss iordning för kick-off kvällen. Vi hade bestämt tillsammans med de andra i projektgruppen att bowla vid 19.00 och sedan ta ett sätta oss på lagerlunden. Fast jag och Emelie beslutade oss att dricka lite innan vi bowlade :P Många kanske tror att lite alkohol skulle påverka spelet negativt, dock inte för alla. Det var givetvis jag som bowlade bäst av alla sju som var med haha. Vann stort :D Strike efter strike efter spärr. Ja, jag var rätt duktig faktiskt! Jag kan uttrycka det så här också kanske, jag ägde dem! Haha

Idag har då inte hänt så mycket än, men klockan är bara 14.00, så än hinner det hända endel. Har jobbat lite, städat iordning lite hemma och lagat middag (ingen komplicerad måltid men ändå något). Ska ha seminarie imorgon med opponering så jag måste läsa igenom ett arbete och hitta någonting att kommentera idag med. Så ska jag jobba två timmar ikväll också. Detta är väl vad jag vet om dagen i stora drag. Längtar till fredag :D Då är det lite partaj igen :) Måste bara hinna ner till stan och köpa någonting att ha på mig, kanske hinner det imorgon efter seminariet? Hmm kanske det kanske.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu