Bambi är i himlen

Idag har varit en händeserik dag tycker jag nog. Känner mig något konstig faktiskt. Snurrar i huvudet, benen bär mig knappt och jag är bara såå trött. Funderar nu allvarligt på om det är något fel på mig?! Men sådant är livet kanske? Vaknade rätt sent idag fast dock mycket hastigt. Fick ett telefonsamtal att Ing-britt (min moster) och Kalle skulle komma och hälsa på. Så det var bara att kasta sig ur sängen och låtsas att man varit uppe tidigt (Tror inte de uppmärksammade att jag gäspade till och från haha)

När jag var nere och arbetade idag så kom det ett litet rådjur promenerande och parkerade strax utanför fönstret där jag var. Blev stor uppståndelse kring detta. Rådjuret såg inte ut att må speciellt bra och det hela slutade med att de sköt den :( Jag satt bara en meter ifrån den och vi tittade varandra djupt in i ögonen :( Tycker så synd om bambi (hann även döpa den :( )*megasnyft* Aja men bambi har det nog bättre där den är nu kanske? Hoppas det i alla fall! Annars känner jag mig rätt skyldig kan jag ju säga.

Resten av dagen har jag efter detta planerat att spendera i TV-soffan (ovanligt eller?) och hoppas på att det finns någonting bra att titta på. Snöar förfullt ute dessutom idag, inget roligt väder alls. Ska det aldrig bli vår?!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu