Ingen rast och ingen ro

Gick i lite över en timma idag på förmiddagen, solen lös under hela promenaden och fåglarna kvittrade i kör. När jag kom hem igen utförde jag några mindre sysslor i trädgården, som sopade in allt singel pågatan, räfsade upp 1000 småkvistar som ramlat ner från träden under vintern ect. Men jag tog även ett par fina vårkort i trädgården. Alltid trevligt att ha som minne. När jag kom in igen tvättade jag två maskiner tvätt (dessutom var en redan tvättad och en ”maskin”  tvätt hängde sedan igår kväll i tvättskåpet) så ni kan tänka er hur mycket tvätt det hänger i huset just nu. Blir en del att vika och mangla imorgon. Medan tvättmaskinen gick för fullt, passade jag på att dammsuga, diska och plocka undan lite här och där. Finns alltid någonting att göra!

Har nu ikväll suttit och bläddrat i en bok mamma köpte, Gomorra av Roberto Saviano. Har hört att den ska vara väldigt bra. Den började väldigt hemskt, döda kroppar som ramlade ut ur en container :S Men den bild jag fått av boken än så länge är att den likt många sagt är väldigt bra och intressant. Hade aldrig tidigare hört talas om den kriminella organisationen camorran i Neapel, men misstänker att jag kan lära mig en del kring denna om jag läser boken. Så den som gillar maffia och sådant kommer säkert att gilla boken.

Ska ner och arbeta nu hade jag tänkt mig, inan jag tar kväll. Just det gastroskopin visade en polyp nere vid magmunnen på pappa så förhoppningsvis är detta anledningen till hans besvär. Men sen som sjukvården är så ska de tydligen inte operera bort denna förrän om fyra veckor. Med tanke på att han varken kan äta och att han spyr upp det lilla han väl får i sig så, kommer han nog vara lagom undernärd till operationen. Och precis som jag trodde så kom han inte hem idag utan förmodligen imorgon. 

För er vidskepliga där ute, tänk på att imorgon är det fredagen den trettonde! Så håll er hemma. :P En perfekt dag att hyra massa skräckfilmer och krypa ner i soffan. :D

2 Responses to “Ingen rast och ingen ro”

  1. Janni skriver:

    Skulle du tröttna eller få slut på hushållssysslor där hemma i Hovet så är du alltid välkommen hit. Här finns massor att göra :-) tvätta och städa hur mycket du vill!!

  2. emelie skriver:

    fredagen den 13 säger du….hmmm jag sitter i en buss till sthlm med snö på vägarna, utsikterna känns inte lovande…kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu