Pettson och Findus

Blev lite sent igår kväll. Var hemma ifrån Alle och Janni vid halv elva och då hade man hållt igång hela dagen verkligen. Men man ska inte klaga, mysigt att leka med Nellie och äntligen få se det lilla knytet :D Idag hade mamma, jag och Nellie bestämt att vi skulle gå på bio och se Pettson och FindusGlömligheter hehe. Jag älskar verkligen de filmerna, speciellt Findus. I alla fall tycker Nellie också om dem så vid kockan ett satt vi i biosalen och såg Glömligheter :D Nellie var så duktig, hon satt still på sin plats och vräkte i sig popcorn och Ahlgrens bilar (för det var man absolut tvungen att ha när man går på bio) genom hela filmen.

048.JPG

Efter bion åkte vi upp till Toys R´us och tog oss en liten sväng om därinne, alltid trevligt. Förstår inte hur det kan finnas så mycket leksaker på en och samma plats. Köpte ett barnparaply till Nellie med Pippimotiv på. Hon gillar Pippi och dessutom fyller hon snart fyra år så nu har jag en liten paket att ge i alla fall :P

Har givetvis varit hemma hos lilla bebisen idag också. Var tvungen att se hur den mår och den kanske saknar mig, vem vet :P Höll den lite och måste erkänna att jag nästan glömt bort hur man gör. Hon ser så ömtålig ut. Men hon trivdes i alla fall i min famn, för där somnade hon tryggt. Annat mot med Nellie som oftast skrek när jag höll i henne (i alla fall i början) när hon var bebis haha! Det jag känner en liten oro för just nu är hur i h*lvete jag ska kunna eller orka ge och göra lika mycket för detta lilla knytet som med Nellie. Kommer inte ha mycket tid för studier mer och det kommer bli många resor in till Växjö i framtiden haha. Någonting som jag är villig att offra om hon ska kunna säga Anna innan hon fyller 1 år haha. Nä men jag tror nog att jag ska bli en lika bra faster för den nya bebisen som jag har varit och fortfarande är för Nellie :D

060.JPG

Man ser hur trygg hon känner sig i min famn :D

Såg givetvis melodifestivalen igår. Trodde det var ett skämt när man utropade La voix som vinnare, men det var det tydligen inte. Aja men Snälla Snälla vann i alla fall inte och som jag sade i det tidigare inlägget så är jag nöjd bara inte denna låt vinner  :P haha. Det var faktiskt en rätt spännande röstning måste jag säga. För en gångs skull hade man verkligen ingen som helst aning om vem som skulle ta hem segern. 12:orna hoppade fram och tillbaka mellan artisterna. Mycket spännande.

Kom hem från jobbet för en stund sedan och har precis ätit upp två korvar med bröd (ovanligt skulle en del svara här känner jag haha) och nu tänker jag med alla rätt, efter en hektisk helg, slänga mig ner framför TV och ta det lungt nu.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu