Tisdag

Började dagen med att jobba i två timmar istället för att gå på lektion i två timmar. Bra val tycker jag i alla fall  haha: D Har varit ett helt underbart väder idag, solen har skinit hela dagen. Fast det har blåst en hel del. Såg att lökarna vi satta ner i rabattern i höstas nu har börjas slå ut. Mycket vackert, gula små blommer.

Producerat en massa text idag och känner mig väldigt nöjd med mig själv :D Var lite frustrerad innan för att jag inte fick ”liv” i texten eller fick den att flyta på bra. Men känner nu att jag har börjat få till det rätt bra och tror jag tar ledigt ikväll nu. Ska åka iväg och jobba nu, så får se hur jag känner det när jag kommer hem sedan. Skulle egentligen behöva byta vattnat hos guldfiskarna idag, men vette f’n om jag orkar det idag :S

Pappas bronkoskopi gick bra idag. Så det är en stor lättnad. Var lite orolig idag när jag jobbade, eftersom jag glömt ta på mig min turringen (ja jag har en sådan och den fungerar dessutom :P ).

                        

Ikväll är dr House tillbaka, alla dr Housefans :) Längtat en hel vecka på detta haha. Nä inte direkt, men lite kanske. Är inte en sådan person som följer en massa program om kvällarna. Är snarare en sådan som sätter mig vid tv och zappar mellan kanalerna i hopp om att stöta på något intressant. Eller så sätter jag på en film direkt, så slipper jag allt letande.

Imorgon blir det mer skrivande (men inget jobb på förmiddgen för det gjorde jag idag hehe) och sedan en tur in till stan. Ska träffa Emelie och gå en lång promenix kanske fika lite också med våra hundar. Fido kommer nog bli väldigt glad att träffa två nya tikar att leka med :) Fast han är rätt mesig egentligen. Står mest och bara glor när de andra hundarna hoppar omkring. Får hoppas att han leker lite imorgon, annars blir det ju inte roligt :(

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu