Som väntat skulle hända haha

Idag är det tisdag och idag har jag lyckats jobba och slå in en massa paket, stora som små, till Nellie. För idag har det varit Nellies dag, fyraårsdag rättare sagt :D Nellie hade önskat sig många paket. Bland annat en riddarrustning. Hon vill rädda prinssessor från drakar och andra elaka riddare :D Så sött.

Haha skulle möta mamma i stan vid kockan tre idag. Så klockan två ringer hon mig och undrar var jag är, hemma svarar jag haha. Då har jag tittat på klockan som jag ännu inte lyckats ställa om till sommartid haha. Så vi fick helt enkelt ändra lite i våra planer haha. Visste det skulle hända förr eller senare att jag tittar fel på klockan. Får ta en runda i huset imorgon och ställa om klockorna tror jag, så detta inte händer igen. Haha ser att klockan på bloggen också går fel, fan hur ändrar man det tro :S

 Har dessutom skaffat en ny hobby, tja eller ett nytt tidsfördriv. Nämligen att pussla :D Det är verkigen jätte kul. Håller på med ett pussel på 1000 bitar (kan inte slå på allt för stort direkt), och det går än så länge väldigt bra. Det som är lite krångligt med pusslet är det att man inte vet hur bilden ska se ut. Råkade köpa ett oussel där man inte får reda på bilden :( utan bara har några riktlinjer att följa. Men desto större utmaning säger jag hehe. Så nu ska jag ta mitt té och slå mig ner vid pusselbordet och fördriva tiden lite ;)

Imorgon ska jag slå mig ner framför datorn och plugga lite. Har fått det stora uppdraget att sätta ihop projektplanen. Så detta ska jag försöka mig på imorgon. (Älskar sådant hehe)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu