Som jag brukar säga; pust, stånk och stön

Känner att jag stressat som en dåre idag. Klockan 09.00 satt jag i en sal på universitetet och hade seminarium med opponering. Mycket trevligt, eller inte! Mycket drygt skulle jag nog säga. Ungefär 50 minuter opponerades det på varje projektplan. Väldigt roligt att lyssna på alla andras, hmm. Klockan 12.00 var jag tvungen att lämna detta trevliga sällskap, hehe, för att skynda mig hem och gå ut med Fido för att sedan åka och jobba. Därefter åkte jag hem och hämtade Fido så att han kunde åka med mig och jobba på nästa ställe. (han tycker det är så roligt att få följa med i bilen :D ) Sedan kom jag hem och gick därefter en runda till med lillpojken. Nu har jag precis skalat potatis och ska äta upp lite rester sedan igår. (vad äckligt det låter när man säger så :P )

Klockan är nu 17.00 och kvällen har jag tänk att koppla av och vila upp mig till imorgon. Då ska jag in till stan, träffa gruppen, och göra de ändringar som seminariet var till att lyfta fram. Sedan tänkte jag kanske dra mig nedåt stan. Lite sugen på att hitta någon fin tröja/klänning. Dessutom måste jag till systemet. Visserligen har jag två flaskor vin hemma hos Alida som står och väntar på att bli hämtade, men jag hade tänkt att sattsa på en bag-in-box inför helgen :D Kanske tar jag stan på Torsdag istället när Emelie ska ner, hmm inte bestämt mig än :S Ilandsproblem som jag brukar säga hihi

One Response to “Som jag brukar säga; pust, stånk och stön”

  1. emelie skriver:

    Vi fick gå upp sist på det där jävla seminariet ändå=( Sen jämförde han vår sida med sverigedemokraterna eller nått!!! Fattade inget alls haha! Ja du, tänk du på stan, men varsin bag-in-box får vi nog ha, alkoholister som vi kommer vara i helgen=)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu