Trött som bara den idag

Det blev en lång men trevlig kväll/natt igår. Somnade vid klockan fyra eftersom Ninni var inne här och hälsade på. Vi snackade lite, drak lite vin och sjöng ”lite” i Xboxspelet Lips. Alltid trevligt samtidigt som man fick sig ett riktigt aerobics pass haha. Riktigt trevligt faktisk. Men det innebar även att jag sov till klockan tolv idag :S Men inte f*n var jag utvilad för det, vinet kanske gjorde sitt också :P  Hade något ont i halsen efter allt gapande med hehe.

Vid klockan tre inställde jag mig hos mina föräldrar på sjukhuset och kom inte därifrån förrän klockan halv elva. Många timmar men mamma och jag passade på att åka till blomsterlandet och City Gross på eftermiddagen för att göra något trevligt denna dag. Klockan åtta kom min bror och hans familj upp till pappa så åt vi en tårta som Janni hade bakat och ”tittade” på Robinson. 

Nu är jag väldigt trött och ska krypa ner i sängen och titta på en film kanske, hmm. Alltid trevligt en lördagskväll hehe. Imorgon ska jag plantera buskar och blommor ute och om vädret tillåter klippa gräset. Får gå in på SMHI eller ringa Emelie och ta reda på hur vädret blir kanske ;) hihi

One Response to “Trött som bara den idag”

  1. emelie skriver:

    Vädergurun inställer sig till tjänst=)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu