Besiktning idag…

I natt sov faktiskt mamma hemma då hon fick lite permission från sjukhuset igår. Så morgonen blev mysig men något jäktig, när hon skulle vara på sjukhuset innan klockan 10. Efter jag lämnat henne åkte jag upp på blomsterlandet och köpte sparrisplantor och två poslinsblommor :) De luktar såå gott… Så nu doftar hela verandan ljuvligt. Efter blomsterlandet åkte jag till rehab och hälsade på pappa en stund. Min granne körde in med en tv till honom  igår kväll, men jobbigt värre så glömde jag skicka med en antennsladd haha. Så den var jag tvungen att komma in med idag. Men det passade ju bra då jag ändå var i stan och så.

När jag kom hem hann jag gå en runda med Fido innan jag åkte och jobbade. Kändes dumt att jobba idag faktiskt, tyckte alla tittade snett på mig eftersom jag ”skolkade” i fredags hehe. Men jag fick ju lov av chefen, men förmodligen fick de städa en del själva då haha. Rätt åt dem…

Efter jobbet hann jag plantera ner några av blommorna/växterna som stått på verandan ett par dagar nu. Kände att jag var tvungen till det. Varje gång jag träffar mamma så har hon massa blommor som ska införskaffas och planteras. Roligt, men det tar ju sin lilla tid att göra det också.

Ibland känner jag att jag har 1000 saker som ska göras, minsta lilla grej känns som ett jätte projekt. Bara en liten grej som att ladda upp min Mp3 eller att gå en runda med hunden. Fattar inte varför, men det känna som jag har 1000 bollar i luften och hela tiden försöker jag att inte tappe dem. Snart är det dags att samla ihop månadens alla räkningar, det är ett par, som ligger på alla möjliga ställen. Eftersom det bara är jag som är hemma nu så blir det mitt ansvar att betala dem och så, hur fan ska det gå till, va?! Är helt tekniskt befriad, när det kommer till Banken via Internet (ja.. och bredbandet då haha). Men det löser väl sig, första steget är att leta upp alla räkningarna hehe, då har man iaf kommit en bit på vägen.

Imorgon kommer faktiskt mamma till rehab, hon med. Så då kan man hälsa på både pappa och mamma samtidigt, två flugor i en smäll :P Men i alla fall så vill hon ha en dator där, så jag får tyvärr offra min bärbara :( Lite synd, nu när jag känner mig så hemma på den. Men jag får väl tillbaka den så småningom, förhoppningsvis :P

Just det, idag besiktade jag bilen i Växjö. Fatta vad nervös jag var haha. Tycker inte alls om att göra sådana saker. Men hade jag inte gjort det så hade det blivit körförbud på dem snart och det vill jag ju inte. Måste ha Sabben hehe. Men tyvärr gick den inte igenom :( Försökte flörta med gubben (som var så trevlig) men inte fan hjälpte det inte. Eftersom jag var sista bilen för dagen så tänkte jag att han kanske är trött… men NEJ. Han märkte att bältet i baksätet inte fungerade (någonting har ramlat ner i den man fäster bältet i). Så det var ju tråkigt, det innebär att jag måste tillbaka dit igen. Men det spelar inte så stor roll, ska ändå besikta släpet och Opeln snart.

Nu ska jag dona lite med photoshop. Blivit lite av ett proffs i alla fall när det komemr till vector mask hehe.Men först KAFFE!

2 Responses to “Besiktning idag…”

  1. Lena skriver:

    Klockan är nu 04.00 och jag sitter och dricker the. Längtar hem och vill bara snart bli bra. Förstår du har det tufft med både föräldrarna på sjukhus.

  2. Mamma skriver:

    Du, nu förstår jag varför jag fick en dator av dig och Alle. haha. Det är den finaste present jag har fått. Tack för att ni finns mina underbara barn.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu