Rekordmånga besökare idag ser jag :D

Känner att det blev många inlägg idag. Man kan nästan tro att jag inte har något annat att göra än att skriva av mig idag hehe. Men det har jag faktiskt. Jag har jobbat, handlat, lagat mat (ätit), vattnat och läst projektrapporten. Där ser ni, jag har alltså haft fullt upp. Aaa dessutom har jag målat/skrivit på två stenar ikväll.

Så vad händer imorgon? Jo jag ska upp tidigt och köra mamma till sjukhuset. Sedan ska jag hem och sova vidare. Nej inte riktigt så kanske, men jag ska i alla fall hem. Sedan vid klockan 13.00 ska jag in till stan och träffa gruppen, då ska vi ta gruppfoto och gå igenom hela projektrapporten och skriva en starttext till hemsidan, som för den delen kommer att heta 8tusen.se, för er som är intresserade av att besöka den hehe. Alltid bra med lite gratisreklam. Och med över 30 besökare idag känner jag att det kanske var läge att lansera hemsidans namn, men den ligger dock inte ute än. Den läggs upp den 4:e juni, välkommna att ta en titt då. 

Nu ska jag ut och hjälpa morbror Claes med släpet så han kan få komma hem idag. Tingiling!

3 Responses to “Rekordmånga besökare idag ser jag :D”

  1. Mamma skriver:

    Om du inte har ngt att göra på torsdag, kanske detta kan vara ngt?

    http://www.smp.se/nyheter/lessebo/twilight-kvall-pa-lessebo-bibliotek(1335456).gm

  2. amandajenny skriver:

    Hej, hur ser du hur många besökare som varit inne på din blogg? det vore jätte snällt om du kunde svara, har precis skaffat blogg här. tack på förhand:)
    http://amandajenny.bloggproffs.se/ där är min blogg adress.

  3. amandajenny skriver:

    tryckte på din räknare och hittade en likadan…:) kolla gärna in min blogg

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu