Kafferep, med mig själv

Precis kommit hem från jobbet och har bryggt mig lite kaffe. Så nu sitter jag här på verandan och njuter av vädret och alla ljud av hundar som skäller, människor som pratar, grävmaskiner som gräver och fåglar som kvittrar. Underbart. Skulle väl bli regn senare idag, men jag hoppas ändå på att väderleken har fel. Det är ju inte alltför ovanligt.

Min favoritbild på Fido

Min favoritbild på Fido

Idag fick jag lite tre olika blommor med posten. Jag fick tre vita ormögon, tre ”tutti frutti”, tre sommarljus och tre tremastarblommor. Så nu har jag lite att göra idag. Måste planera var de ska planteras. Dessutom har jag fortfarande två häckplantor som står och väntar på att få komma ner i jorden. Men usch vad jobbigt. Hur ska jag kunna gräva ett hål i jorden i häcken och få ner dem? Alldeles för mycket rötter och sådant jobbigt som är i vägen. Men det är verkligen dags att de planteras nu. Dessutom väntar jag på att fler ormögon ska komma med posten och efter senaste kommentaren på bloggen även en dillpion. PUST!

Längtar till helgen! Då ska jag och Ninni gå ut och fira hennes 24 årsdag. Hon fyller på fredag men jag räknar med att vi går ut på lördagen eftersom alla 18 åringar är ute på fredagar. Jobbigt. Sedan blir det väl lite party ialla fall dricka på torsdagen med. Då ska vi i projektgruppen (8 pers) fira att projektet vi skapat i vår äntligen är färdigt. Men vad vi egentligen ska göra är lite oklart. Men mitt största bekymmer vad gäller torsdagen är nog hur jag ska komma hem. Båda föräldrarna är på rehab. Kanske man får slagga hos min bror eller att min morbror, som dessutom passat Fido hela torsdagen, hämtar mig. Vem vet. Sådana saker brukar lösa sig. Men jag tror nog att jag måste hem,eftersom jag ska jobba på fredagen. Ännu ett PUST!

Men nu ska jag dricka mitt kaffe och surfa runt på datorn för att ta reda på vad det är för blommor jag fått, så jag vet var de ska placeras. Alla blommor har sina egna krav för att må bra. Haha en granne frågade mig igår om jag funderat på att bli trädgårdsmästare, inte för jag är så duktig i trädgården direkt, men det kanske tål att övervägas :P Jag älskar att vara bland alla vackra blommor.

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu