Home sweet home

Hemma från stan efter att handlar några blommor på lantmännen. Så omständigt att bära och dra på allt. Fattar inte hur jag kan bara så trött jämt. Tror jag är rätt utsliten, ska bli skönt med lite sommar nu. Hoppas på underbart väder och att min och Ninnis utomlandsresa verkligen blir av. Vi tar väl en sistaminuten i juli eller så. Härligt!

Gissa om jag blev irriterad idag på förmiddagen då. Jag skulle jobba idag som vanligt. Jag gick upp, gjorde mig i ordning och körde till jobbet. Ingen där, tomt. Jaha tänkte jag, har jag missat något eller? Är det en röd dag idag? Jag vet faktiskt inte fortfarande varför de inte hade öppet idag, men det blir ju deras förlust >hehe< Givetvis tackar jag och tar emot att jag slapp jobba, men ändå blev jag irriterad att de inte meddelar mig om att de inte kommer vara där. Det tycker jag hör till att man gör. Ska prata med dem på tisdag… om jag vågar :S

Ikväll ska jag titta på Talang weii. Undra om det blir några bra framträdanden idag, det tror jag =) Ska äta lite chips till >hihi< Har faktiskt gått ner fem kilo nu på någon vecka, så lite gottigheter måste jag få unna mig idag.

Nu ska duka fram maten. På menyn står kyckling, potatissallad och lite annat smaskigt, det är ju fredag =)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu