Kalas idag

Idag har jag haft en del att göra faktiskt, i alla fall på eftermiddagen. Tog sovmorgon idag och det var hur skönt som helst. Visserligen ringde telefonen två gånger men jag lyckades somna om, så jag gick upp halv elva. Underbart!  Så på eftermiffagen idag så var jag och hämtade mamma på rehab så åkte vi till Media Mark och Stadium uppe på Samarkand. Där köpte vi ett par skor/sandaler som mamma tittat ut. På Media Mark skulle jag köpa en Bluetooth hedset till min bror som fyller 28 år idag, men det var rätt krångligt att. HAHA. En manlig ung expedit hjälpte mig med att sitta ut vad jag skulle ha och så sa han vid ett tillfälle när jag frågade honom om den passade till alla öron. (Jag var rätt fint uppklädd, sminkad och uppsatt hår och så då) Ja, jag vet inte om den passar dina, ögon .. ähmm ööörroonn… HAHA! Lät riktigt roligt, precis som på film. Men jag köpte ingen eftersom det var helt enkelt för krångligt att hitta en bra, gav min bror pengar till att titta ut en själv. Efter vi varit där i alla fall så åkte mamma och jag till Mickes i Gemla för att köpa Kapplastavar till Alexander/(Nellie) och sedan till Alle på kalas då.

Det var riktigt trevligt där, vi åt pizza och morotskaka, så gosade jag en hel del med Elvira som börjat skratta och så. Så gosig hon var idag vi kramades nog mest tror jag :) och så lekte hon en hel del med mitt långa hår också.

Elvira och jag

Kramkalas

Innan vi skulle bege oss hemmåt så skulle brossan och jag tävla lite i vem som kunde bygga det högsta tornet med kapplastavarna (Jag vann givetvis). Väldigt roligt. Han fuskade och jag lite kanske (ibland :P ) så fick vi börja om och sedan fick vi diskutera fram regler haha. Från att från början förstöra för varandra ledde senare till ett samarbete. Efter en stund, någon timma kanske, kom Jannice och ville vara med. Aja det var väldigt roligt hur som helst och jag lyckades bygga ett torn enda upp till taket, det ni.

Upp till taket sträckte det sig

Upp till taket sträckte det sig

Nu är jag i alla fall hemma och sitter lite vid datorn och dricker lite vin. Köpte några flaskor på systemet idag oxå :S man får passa på när man är där ju <hehe> Nu ska jag strax krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet men först ska Fido få skvätta lite i rabatten.

One Response to “Kalas idag”

  1. Alexander skriver:

    Jag kom med när du fotade :D Shit va högt mitt första torn (det längst fram i bild) blev :D :D

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu