Blåsdag

Idag var jag uppe 06.30, gissa om jag var och fortfarande är trött? Tydligen så börjar många jobba vid denna tiden på sommaren och även den installatör som ska sätta upp fjärrvärmen här hemma idag. Så klockan 07.00 rinde han på dörren och man vill ju inte öppna i innejackan (morgonrock för er som inte är bekanta med ordet :P ). Klockan 08.30 åkte mamma till stan, så nu är jag själv hemma, med denna man. Ser rätt bra ut faktiskt hehe :P

Så vad ska jag göra idag? Ingen aaaaning verkligen! Det blåser så ute att jag bara vill gå och lägga mig igen :( Men det kan jag ju inte göra en sådan här fin dag ändå, solen lyser ju. Funderar på att klippa gräset, rensa rabatter eller klippa häck? Hmm vad ska jag välja, allt är ju precis lika roligt ;) Nä, jag tror jag surfar runt lite på internet istället… i alla fall en stund.

Är kattvakt åt min bror också. Han och hans familj är på öland så då lämnade han katten till oss. Så mysigt med ett djur som vill kela lite. Här är han på upptäcktsfärd vid dammen hemma :)

Jägarn på upptäcktfärd

Jägarn ser sig lite om runt dammen

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu