Kvällning

Dagarna går så fort nu när det är sommar. Satt precis och funderade på vilken dag det var idag och kom (snabbt) fram till att det redan är en ny vecka, måndag. Imorgon åker jag och mamma iväg på en liten mini semester till Jönköping och på hemvägen kör vi via Ullared.

Min morbror har passas Fido hela dagen idag och efter ett par timmar ringde han och undrade om vi ville ha tillbaka honom. >Haha< Jag sa att han gärna fick komma tillbaka med honom när han ville, men tveksamt svarade han att han seriöst övervägde att ite komma med honom alls, mer :D Han tyckte det var så roligt att passa honom. Men jag kan trösta honom med att han ska få passa honom nu i tre dagar så han kanske hinner tröttna på honom.

Strax kommer min bror och Nellie och hälsar på, och då ska Nellie åka vattenrutschbana nerför slänten. Helst vill hon att vi ska sätta upp poolen, men det är nog aningens för mycket jobb måste jag säga. Den kommer att vara uppe lagom till att de ska åka hem. Dessutom skulle vattnet varit iskallt.

2 Responses to “Kvällning”

  1. Janni skriver:

    Hoppas ni får en bra ”minisemester”. :-)

  2. Alexander skriver:

    Vattnet skulle inte alls varit kallt i poolen… Jag skulle satt på varmvatten så det strömmat ut i slangen :D Don´t forget, you dont pay for the water yet!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu