Blåsta och lördag

Uppe vid 10.30 idag och det var något segt att ta sig ur sängen för att gå ut med hunden. Var nämligen ute med Alida igår så det blev lite dricka och så. Men som tur är blir man inte lika bakfull dagen efter som man var när man var ung :P För de flesta är det kanske tvärtom, ju äldre man blir desto mer bakfull dagen efter är man.

Har inte hunnit blogga nu på ett par dagar men jag har giltig frånvaro :P Jag har nämligen stått på en liten stege i två dagar och målat om i hallen. Har varit så trött att se de där hemska blå väggarna den senaste tiden. Men nu är den blå färgen hellllttt borta, puts väck. Vet inte riktigt hur man ska förklara den nya färgen, men den heter Zahara och är lite sandvit med inslag av persikafärg, jätte fint blev det faktiskt. Men det jobbiga när man målar om är inte själva målningen utan att flytta alla saker. Speciellt alla böcker, prydnader och allt glas i hallen. De ska sedan dammas och tvättas och ställas tillbaka. Ja man kan säga att det tar sin lilla tid. Men nu är nästan allt klart. Några tavlor som ska upp och mattan in, m.m.

Idag kommer min bror och hans familj hit. Meningen var att vi alla skulle ut i skogen och plocka blåbär och sedan grilla men som vädret ser ut idag får vi nog nöja oss med om några av oss går ut i skogen och plockar blåbär. Nellie och jag kommer nog stå i smultronbuskarna här hemma istället :) Vem vill ha en stor gren i huvudet eller fullt med fästingar krypande på benen? Nej tack, jag känner mig tryggare här. Dessutom kan det börja regna när som helst. Pust, jag längtar till att åka utomlands nu!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu