Värmeslag

Hemma från Borås och har till och med hunnit packa upp det mesta ur min resväska. Min lilla mini semester var trevlig och det blev endel dricka och så. Men hann även med lite shopping på Knalleland :) Köpte en kjol, två sandaler (som knappt går få tag på i Växjö längre), en halvlång tröja, ett linne, två bh (för den intresserade :P ), en klänning och säkert något annat också som jag inte kommer på just nu. Det blev en snabb shoppingtur dock, men ändå rätt givande.

Luftkonditioneringen var sönder på tåget hem så jag höll på att dö av värmeslag redan när jag kom in i vagnen och tryckte mig in på min sittplats vid fönstret (satt med bord). En annan hade tagit min så jag fick ta hennes, vilken var längst inne vid rutan. Lite jobbigt faktiskt. Men det var så skönt att kliva av tåget efter två timmar i en bastu.

Idag har jag även hunnit med att hämtat ner en riktig och stor (stor!) resväska som jag kan packa ner min garderob i. Har sådan beslutsångest om vad jag behöver ha med mig och inte. Mammas strålande idé var att packa ner ett plagg för var dag. En idiotidé enligt mig. Om det är 35 grader varje dag (vilket jag räknar med) så kanske man behöver ialla fall två ombyten. Men visst man kan ju använda en klänning eller kjol mer än en gång därnere. Ilandsproblem, verkligen!

Var precis inne och kollade vädret på Cypern den kommande veckan. Och det ser väldigt lovande ut kan jag säga, det kommer vara kring 35 grader i skuggan och 26 grader i vattnet, i alla fall de två första dagarna när vi kommer ner :) Det var de dagarna jag kunde se. WEIII! Längtar längtar längtar!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu