Dagen innan

Idag vaknade jag till nybakade frallor, allas dröm. Men idag var jag i paradiset :) Dessutom har jag tagit del av mamma och pappas överblivna euro, ännu ett paradis. Smatare än att jag ska gå och växla själv. Så nu har jag en massa pengar att shoppa för på Cypern. Det som kommer bli lite krångligt därnere  är växeln. De har ju typ sju eller åtta olika mynt, 1 centare, 2 centare till 2 euro. Att leta upp mynten i plånboken tror jag knappt att jag kommer göra, men värre blir det när de ger tillbaka växel.  Att stå där och räkna ut om jag fick rätt tillbaka? Mmm jag får helt enkelt lite på dem, blåögd som man är. Idag ska jag packa det sista. Känner att jag tagit semester från packningen ett tag, men idag ska det bli klart om jag så ska sitta uppe hela natten.

Åå jag måste ju nämna att jag äntligen varit inne och laddat ner sportify. Tog ett tag att få fingrarna ur, men nu så var det klart.

Nu ska jag ut och försöka klippa gräset. Det såg ut att dra ihop sig till regn när jag var ute med Fido, så hoppas att molnen dragit förbi så jag kan klippa. Tingiling

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu