Back in Sweden

Varit en rätt jobbig dag idag. Somnade runt klockan 04.00 inatt på grund av besök från några trevliga norrmän. Sedan gick vi upp klockan 07.00 för att packa det sista, hinna äta frukost, en snabb shopping (som affären bredvid hotellet) och för att checka ut. Bussen gick från hotellet klockan 10.00 så det gällde att man var klar och stod därnere.

Dagen började alldeles underbart. För det första frös jag som bara den på morgonen eftersom vi vridit ner AC-n dagen innan. Sedan värkte mina knän på grund av att jag brände dem dagen innan. Sedan som pricken över i-et var när jag klumpade till det och hällde ut mitt skållheta kaffe rakt över benen. Det blev en tur in i duschen kan jag ju säga. Men som tur var blev det ingen större skada, knäna värkte ju redan sedan innan så smärtan förblev likadan :P

Blev något förbannad på reseledaren som sa att vi skulle checka in väskorna i incheckning 35 och uppåt. Där stod vi i över en halvtimme och när vi kom fram så var vi i helt fel kö. Vi skulle checka in i nummer 6-8 tydligen. Lite skillnad där alltså, men vi hann ändå med planet (tyvärr).

Flygresan hem gick bra, eftersom vi faktiskt kom hem levande. Däremot var det under vissa stunder mindre trevligt på grund av (enligt mig) kraftig turbolens. Skakade på mycket emellanåt, speciellt när vi närmade oss Sverige och flög över Polen. Ninnies arm återhämtar sig kanske i framtiden. Tryckte så bra jag orkade på den :S Var otroligt trött på planet också, ögonen gick i princip i kors hela resan.

Men måste säga att Cypern varit helt underbart! Kunde knappt varit mycket bättre. Men det är vissa saker man ändå saknat hemifrån, som drickvattnet, en redig toalett, en dusch med tryck i, en mjuk säng, bryggkaffe m.m.

Ikväll har jag inte gjort mycket mer än att packa upp väskan, druckit svenskt bryggkaffe och pratat. Tänkte skriva lite mer i detalj vad jag gjort och så nere på Cypern imorgon, är alldeles för trött just nu. Natti natti

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu