Bus och stoj

Dagen började med en stadig frukost, kokt ägg och macka. Vilket var bra då Nellie, jag och Fido begav oss iväg till Strömbergshyttan för att göra ännu ett besök vid riddarborgen. Vi var säkert där och undersökte stället noga i en och en halv timme. Sedan fick jag förklara för Nellie att Fido säkert var trött och törstig nu, jag var också lite små trött men det kunde jag ju inte erkänna. I alla fall tyckte hon att det var precis lika roligt att leka där som att vara på Leos lekland, om inte roligare. Nu ligger den lilla busan på mattan i hallen och leker med en massa MCdonaldsfigurer. Mysigt när hon pratar och lever sig in i leken. Efter att vi ätit middag (korvstroganoff och ris) ska Nellie ta sig ett bad. Så då blir det blask och skvätt.
Själv längtar jag efter min nya telefon. Kanske den kommer med posten imorgon? Hoppades att den skulle komma med posten idag, men det gjorde den tyvärr inte. Så då håller jag tummarna för att den kommer imorgon.
Har varit lite duktig idag också. Var inne på Högskolan på Gotlands webbsida och registrerade mig på en av deras distanskurser. Tydligen så skulle man göra det enligt ett brev jag fick för ett par veckor sedan. Så nu är jag garanterat inne där i alla fall. Har dock inte sett att man ska registrera sig på Mittuniversitetets webbsida. Nu blir det mer kaffe och lek.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu