Bloggande på gång

Var ett tag sedan jag skrev nu. Har haft fullt upp med Farmville och så har Nellie varit hos oss ett par dagar. Det var såå mysigt att ha henne här att det kändes otroligt tomt när hon åkte. Men vi hann göra en massa roliga saker, teaterborgen, plantera växter, klättre i lianer, gunga, titta på film, ha lördagsmys m.m. Det är fullt ös från 07.00 till sen kväll. Men underbart roligt :)

Idag var jag inne i stan hos Alle och Nellie. Vi hade bestämt oss att gå och bada i äventyrsbadet i simhallen i Växjö. Så jag var hos dem runt klockan 11.00 och vi var där runt 11.30. Vi betalade och gick in, bytte om, tog en dusch gick in i simhallen. Äventyrsbadet stängt, öppnar 13.00. Jahapp tänkte vi, gick och klagade lite. Ja, Alle klagade för personalen inte jag, jag stod snällt bredvid och nickade och bara höll med haha. Man behöver inte säga så mycket när han är med, han sköter snacket haha. Alla har inte fått retorikens gåva (inte för det krävdes så pass mycket gåva för att tala med dem). Vi fick i alla fall våra pengar tillbaka från simhallen:)

I alla fall så bestämde vi oss för att åka till Leos lekland.  Så där blev vi i flera timmar och hoppade och skuttade. Riktigt roligt. Ni ser ju själv hur kul jag hade haha.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Alle tyckte det var trevligt att lägga ut klippen på Youtube (inte jag) Men nu kan jag i alla fall få in dem på bloggen :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu