Vår i rabatten

Klockan är snart 20.00 och jag väljer mellan att titta på filmen the devil wears Prada på TV 1000 eller familjen annorlunda på kanal. Svåra val det här :S Ska snart ner och jobba så jag får väl spela in programmet i alla fall. Tar emot en aning att åka ner till jobbet då rådjuret sköts där igår :( Men kan inte sluta jobba för det, tyvärr :P

Idag var jag på universitetet vid 10.00 för att ha lektionen, skriftlig framställning. Ska göra ett nytt arbete nu när de andra två äntligen är klara. Blää! Men vi lyckades få egenom ett par ändringar i alla fall och det får man bara tacka för och ta emot tycker jag :D Innan jag kom hom så handlade jag lite varor för att fylla kylskåpet med och hade bestämt att det var hamburgare med bröd som gällde till middag idag. Men det fanns inga hamburgare på Hemköp, så jag var tvungen att stanna på ICA i Hovet också :P Lyckades givetvis glömma att jag skulle dit, så han nästan köra hela vägen hem först, blev lite jobbigt där haha.

Har även hunnit med lite städning här hemma efter helgen. Tvätt som skulle vikas, tvätt som skulle hängas upp, disk, dammsugning  och lite dittan och dattan. Alltid trevligt, eller inte. ÅÅå gick runt huset idag eftersom det var så mysigt väder. Upptäckte att nu är verkligen våren på väg upp i rabbaterna :D Nästan alla lökar vi köpte och planterade i höstas tränger sakta upp genom jorden. Ser väldigt trevligt ut, så bort med dumma snön och fram med alla vackra blommor.

 Snödroppe

Här ser man några snödroppar som tränger upp genom jorden

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu