Tisdag eftermiddag

Kom hem från universitetet för en stund sedan, har inte hunnit mer än att gå en liten runda med Fido. Han var så glad när jag steg innanför dörren. Hoppade på mig och skällde ut mig så högt han kunde. Misstänker att han saknat mig idag :P Som kompensation för att han haft så tråkigt fick han en promenix, en tandborste (tuggben) och en riktig ”kill och bus-stund” :D

PÅ gruppträffen idag delade vi upp projektplanen mellan oss kan man väl säga. Alla fick områden som vi indirekt skulle ansvara för att de blev gjorde och därav arbeta med. Jag tillsammans med två andra fick givetvis området där man ska skriva om hur webbsidan ska se ut, läggas upp ect. Rätt nöjd med det, men en hel del arbete som skall göras ändå.

Tittar på Judge Judy samtidigt som jag skriver nu. Lustiga människor som bor i USA alltså. Stämmer varandra för vad som helst och alla tycks tro att de är precis lika oskyldiga haha. Katastrof säger jag bara! Om folk bara använder sunt förnuft kanske de kunde undvika att stämma vandra.

Nu ska jag nog laga lite mat och sedan kanske ta en power-nap. Känner mig lite trött. Hade egentligen tänkt att jobba när jag kom hem idag, fast orkade inte sedan :P Får ta det imorgon istället.

Har förresten lagt in en gästbok och en omröstning på bloggen. Alla är välkommna att skriva respektive rösta :D

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu