Dyr timme

Vaknade vid klockan 08.00 även idag, för att gå upp och plugga lite innan min text skulle skickas in. Var klar med texten och skickade iväg den runt halv elva. Därefter gick jag en halv timmes runda med Fido i solen. Passade även på att ta några foton i rabatten på framsidan, blommorna har kommit upp så fint. Vet bara inte vad blomman heter :S Men det är säkert något fint, haha!

001.JPG

Vid klockan 13.00 idag var jag på föreläsning, webbdesign inne i stan. Det som var bra med föreläsningen är väl bara det att jag lärde mig att göra animeringar i photoshop. Gjorde en väldigt rolig sådan tycker jag hehe. Men det var klart på en timme och sedan hade hon inget mer planerat för vare sig de resterande två timmarna eller för morgondagens lektion. Så det blir väl inget mer lärande där då :( Tycker ju det är lite trevligt, men men. Så resan in och all tid det tog för mig att planera dagen och göra mig iordning, liksom hur det ställer till det för mina planer imorgon, så var den en dyr timme! Men sådant är väl livet kanske!

Måste bara nämna också att jag glömde skriva igår att jag och Emelie tog årets första köp glass ute i solen, efter att vi gått promenaden. För den intresserade åt jag en Cornetto jordgubb, haha! Och ja den var väldigt smarrig, som jag brukar säga :)

One Response to “Dyr timme”

  1. emelie skriver:

    Är det inte krokus månntro?? Fina var de iallafall=)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu