Stressig dag

Idag känns det som om jag har hunnit med hur mycket som helst, men ändå ingenting. Var inne i stan vid klockan 09.00 och skrev med webbgruppen. Därefter skyndade jag mig hem för att jag skulle hinna jobba innan de stängde på eftermiddagen, men innan det gick jag en mindre runda med Fido. Efter jobbet var det hem och byta om til något trevligare än arbetskläder, eftersom jag skulle in och gratulerade Emma lite på hennes 25 årsdag :) Blev inget märkvärdigt direkt, hon fick en fin blomma som gav lite vårkänsla. Men det var trevligt att träffa henne, då vi inte setts på väldigt länge.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än detta. Just nu är jag väldigt hungrig och hade gjort både det ena och det andra, om det resulterat i en middag på bordet. Men det blir väl en kvällsmacka antar jag (som vanligt), även att det är fredag kväll.

Möjligt att det blir lite Let´s dance om en stund. Hörde på radion idag att de trodde att Morgon skulle åka hem. NEJ! Han är ju bara bäst :D Möjligt att jag faktiskt blir tvungen att lyfta luren och rösta på honom bara för det haha.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu