Söndagsmys, eller inte..

Vaknade vid klockan 09.00 och var pigg och ”arbetssugen”. Men jag började dagen med lite tv-tittande i sängen och mumsade på några ostbollar. Mycket gott men kanske inte speciellt nyttigt haha. Sedan bar det av upp på vinden, med julpynt som stått i ett hörn på altanen. Det gjorde riktigt ont att klättra upp för stegen, trädgårdsarbete gjorde sig påmint i musklerna. Efter en tur uppe på vinden begav jag mig ut på altanen, där vårstädningen var i full gång.

Har även hunnit plantera en massa frön i små krukor. Hoppas att de tar sig nu bara, växer sig ståtliga :P Det tror jag nog. Bekymret ligger kanske just nu i var jag ska ställa dem. Det tycks vara lite ont om plats i huset just nu :S

Och lilla Fido har blivit fin idag. Mamma har kammat honom ute på gräset idag. Vita hårbollar och hårstrån flög åt alla håll och brede ut sig över gräsmattan som ett vitt snötäcke. Fido älskar att bli kammad. Själv tänker man att han borde tycka det gör ont eftersom han har så mycket hår och att man sliter och drar, men han ser så glad ut och sträcker på sig och nästan ser mallig ut, när man borstar honom. Men nu här han en luftig och mjuk i pälsen som jag kan gosa in mig i.

Idag har jag lite plugg framför mig. Har seminarium och opponering imorgon på eftermiddagen. Så ska gå igenom det pappret jag ska opponera på och se vad jag kan hitta för smått och gott :P Imorgon har jag även bestämt att jag ska åka och köpa målarfärg så jag kan sätta igång med projektet – Måla om i mitt rum!

Kvällen ute igår blev annars väldigt trevlig. Mycket prat och så :) Var trevligt att träffa Ninni, var ett tag sedan vi sågs.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu