Det sken upp tillslut

En stund efter förra inlägget sken solen upp och det visade sig bli årets bästa vårdag. Jag gick till och med utan jacka idag, det ni ;) Så tyvärr blev det inget måla om i rummet idag heller :( Så det får vänta ett tag till. Den som väntar på något gott. Idag blev det istället en masssssa pyssel och doningar i trädgården. Det finns alltid en massa saker att göra. Klippte ner rosor och ”gräs” och andra buskar, sopade gatan, körde både upp en skottkärra grenar till skogen och granris till containen. Dessutom han jag både tvätta, damma och dammsuga två bilar. Hängde även upp en maskin tvätt på tvättlinan idag :) Tog inte lång tid innan den torkade. Så dagen har varit fullspäckad, men hur underbar som helst.

Fido har varit så glad idag. Han älskar verkligen att solen har kommit fram och att han nu kan få gå utan koppel på baksidan av huset. Han har hoppat in och ut på altanen och nästan varit en helt annan hund faktiskt haha. Så får hoppas på fler soliga dagar framöver dels för att hunden älskar dem och dels för det finns fortfarande massor att göra ute.

Nu ska jag göra mig iordning för att från ingenstans bestämde jag och en annan tjejkompis att vi skulle gå ut och göra stan oroligt hehe. Måste även hinna äta lite innan om jag ska orka hålla igång hela natten :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu