Härlig dag

Dags att blogga lite inför kvällningen. Idag har varit en väldigt händelserik dag. En bra början på maj månad skulle jag vilja säga :) Idag har jag haft besök utav min bror och hans familj Jannice, nellie och så den lilla bebisen Elvira :) Vi har grillat (typ :P ) och grejat med olika saker hela dagen. Bland annat gått en långrunda ner till affären för att köpa vaniljsås till blåbärspajen min bror bakade medans vi var borta. Den blev minst lika god som det låter hihi. Vi passade även på att köpa en glass att mumsa på. Sedan gick vi förbi kvarndammsskolan så Nellie kunde leka lite och vi sola hehe.

Ni ser ju hur somriga vi ser ut i solskenet hehe

sl383081.JPG

Igår var jag hemma hos min bror och hans familj  hela dagen och vi grillade bland annat. Vi gick även en runda till lekparken och jag kan säga att jag tycker det är minst lika roligt där som Nellie som är fyra år haha. Finns massa roliga saker att klänga och studsa i ju hehe. Dessutom tyckte Jägarn också att det var trevligt med en promenix, då han beslutade att följa med oss på rundan. Kvällen avlutade jag och Janni med att titta på två skräckfilmeer, kommer dock inte ihåg vad de hette just nu, jo den ena hette The unborn. och han som spelar James i Twilight var med i den och han är såå snygg! Så därav var den värd att se!

Ikväll har jag tänkt att luta mig tillbaka i soffan med ett glas vin och titta på Twilight igen. Tyckte inte att den var så bra som jag hade förväntat mig första gången jag såg den, så jag tänkte ge den en chans till. Dessutom är det fredag så ett glas vin är helt okej att unna sig. Efter filmen ska jag försöka läsa ut den sista boken, om jag orkar,  har typ 150 sidor kvar så det måste jag väl klara av ikväll :D

Imorgon blir det mer trädgårdsarbete om vädret tillåter, men det kan jag inte tänka mig någonting annat. Ska nog jobba lite också och hälsa på mamma på sjukhuset, tar väl och hälsar på pappa när jag ändå är där på avdelningen hahaha. Komiskt, som en dålig film eller något. Båda föräldrarna ligger på sjukhus, samtidigt och på samma avdelning, vägg i vägg haha! Tänkte ta med mamma (pappa kan tyvärr inte följa med tyvärr :( ) på en liten åktur, hem kanske eller till Alexander får se vad hon orkar med.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu