Lördagens aktiviteter

Har varit en helt underbar dag idag, inte lika varm som många andra men ändå varm nog :D Har vattnat rabatterna runt huset och planterat sockerärtor i några hinkar. Älskar att vattna rabatterna om sommaren eftersom man får så mycket tid att bara tänka. Någonting som jag för tillfället kanske skulle försöka undvika, men det är ändå lite terapi över det tycker jag.

Var på sjukhuset idag och hälsade  på pappa samt hämtade hem mamma, men bara för några timmar. Hon fick lite permission under dagen så vi bestämde oss för att åka hem och koppla av lite :) Får se om hon vill och kan åka hem imorgon med. När jag körde in henne igen till sjukhuset passade vi på att köpa lite skräpmat i Barks korvkiosk, hehe. Pappa var så sugen på korv med mos och hur ska man kunna neka honom det liksom?

Imorgon har jag tänkt att jag ska klippa gräset för första gången detta året :D Älskar doften av nyklippt gräs och man får samtidigt som man klipper gräset lite motion, eller mycket med tanke på vår jobbiga backe! Ska göra ren dammen också är tanken för att sedan plugga lite framåt kvällen, pust!

Nu ska jag göra mig en kopp té och zappa mellan kanalerna på TV för att se om det finns någonting intressant eller roligt i alla fall att se :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu