Så trött på detta nu!

Precis varit och jobbat och sitter nu och dricker en kopp kaffe framför datorn innan jag ska greja lite i photoshop. Handleden värker mer än någonsin, så jag har lirat ett bandage runt den. Något som begränsar mig lite tyvärr. Dessutom rev jag upp lillfingret på jobbet idag på den andra handen och det värker och bulltar. Blir så trött på detta elände. Dessutom har jag huvudvärk och det var väldigt länge sedan jag hade, men idag såklart kommer det. Vad annars! Kan man inte få ha det lite bra nu? Lite tur i alla fall, vinna lite pengar kanske! :D Ska allt köpa mig en trisslott idag. Så håll tummarna!

Idag var det tänkt att Jannice skulle komma hit med Nellie och Elvira så att vi skulle åka till Kosta och shoppa lite, men det blev dock inställt för att hennes mamma skulle komma hem till dem. Så nu fick jag mer tid över idag. Bjöd över Ninni hit, så hon kommer väl om en stund förhoppningsvis, så kan vi sitta och chattra lite :D

Ikväll blir det mer jobb, pust, orkar inte! Men det är bara att bita ihop. Inte så länge kvar nu tills det är slut. Ser verkligen fram emot det!

Imorgon kommer de från fjärrvärmeteamet hit på morgonen och ska gå igenom huset för att se hur de ska dra fjärrvärmen. Skoj! Inte! Det blir upp tidigt och dessutom borde jag nog dammsuga ikväll så de inte får en allergisk reaktion av allt hundhår :D Mamma har dessutom 1000 frågor som hon vill att jag ställer till dem, så får skriva ner dessa ikväll på en lapp, för som jag tidigare skrivit på bloggen så ör mitt minne inte det bästa.

One Response to “Så trött på detta nu!”

  1. Janni skriver:

    vi åker dit i morgon istället :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu