En vanlig dag i dessa tider

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Vaknade rätt sent för att vara mig, halv elva. Efter jag gått upp gick jag en runda med Fido och åt sedan frukost. Satte mig sedan vid datorn för att greja lite i photoshop med de bilder som gruppen mailat mig och åkte sedan in till stan till sjukhuset för att pigga upp mamma och pappa, men mest för mammas skull. Skulle även köra Alle till hans bil som varit på bilverkstaden, men glömde att ta med mig extra nyckeln som han ändå påpekat tre gånger för mig. Har blivit så tankspridd, glömmer nästan allt jag ska göra. Förmodar att det beror på stress, det är i alla fall vad alla säger att det gör. Själv undrar jag om det är något fel på mig? Förr kom jag ihåg allt verkligen, kunde ha hur många bollar i luften som helst, men idag får jag vara glad om jag kommer ihåg att ta med mig väskan när jag åker iväg någonstanns. Jag kom ihåg allt jag skulle göra förr, nästan så jag kunde bli irriterad på mig själv för att jag aldrig glömde någonting. Aja, det var bättre förr (eller något :S ).

Känner att jag har skadat mig i handleden. Den värker och jag har ingen aning vad jag gjort. Måste vridit till den när jag kört rullstolarna eller när jag kört bil, är det möjligt? Hoppas det går över snart i alla fall! Måste kunna använda mina händer.

Börjar allvarligt fundera på om jag dricker för mycket vin. Har tagit minst ett glas vin varje kväll i över en vecka nu. Men det är så gott och jag har inte så mycket annat att göra om kvällarna än att läsa och dricka lite vin till. Det ger lite sinnesro på något sätt. Det är så tomt här hemma nu för tiden :( Och just nu ser jag ingen ände på detta elände… Har funderat på om shopping skulle hjälpa. Kanske skulle gå ner på stan på onsdag och spendera lite pengar på något helt onödigt, då brukar jag bli glad en stund :)

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag, är helt tom i huvudet, eller sanningen är kanske snarare den att jag knappt minns vad jag gjort idag. Hoppas det är annorlunda imorgon. För imorgon ska jag jobba på morgonen och fortsätta med bilderna på eftermiddagen. På onsdag är det gruppmöte igen och det ser jag ju väldigt mycket fram emot…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu