Så varmt…

Har precis stigit ur en kall dusch och sitter nu här vid datorn för att skriva kvällens sista rader. Det har varit så varmt idag att jag knappt vetat var jag ska ta vägen. Kvavt och varmt. Stackars Fido som har sin stora varma fluffiga päls, hur överlever han? Tog en kvällspromenix med honom ikväll och gissa om han var pigg och glad. Hoppade omkring och tyckte att livet var underbart och hade absolut ingen lust att gå in igen. Men jag misstänker faktiskt att det blir en riktigt varm natt, kunde gå ute utan jacka ikväll och var ändå varm.

Idag såg jag årets första orm, misstänker att det var en koppasorm men tycker ändå att färgen var lite fel för det. Den var svart med vita ränder :P Nej skojar bara haha. Men det var inte riktigt i koppar utan mer grå. Här är en bild på den, men den syns kanske inte så bra efte5som jag vågade inte gå mycket märmare än så.

dsc00061

Imorgon blir det upp och jobba. Sedan ska jag in till stan och avsluta projektrapporten för att sedan åka och shoppa träningsbyxor med mamma. Fido lämnar jag i min mordrors händer och misstänker att han kommer att få åka in och träffa Ninja imorgon, eftersom C-G skulle dit. Så det tycker han nog är minst lika kul som att umgås med mig x) tror jag.

Nu ska jag göra mig en kopp varmt vaniljte och gosa ner mig  i sängen. Är int speciellt trött just nu eftersom jag sovi en och en halv timme vid sextiden. Så det dröjer nog innan jag slocknar.

One Response to “Så varmt…”

  1. Janni skriver:

    Efter att ha analyserat din bild *harkel* så kan jag meddela att det troligtvis är en kopparödla. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu