Glömt att äta idag

Idag vaknade jag (sanningen är kanske snarare den att jag knappt sovit alls inatt) till förrutom min väckarklocka även till ljudet av grävmaskiner utanför mitt fönster. De satte verkligen igång att gräva upp här hemma på gatan idag. Snabba ryck. Nu ser sidan till huset ut som att den är omringad av en vallgrav. Får verkligen tänka på var jag sätter ner fötterna, när jag kliver utanför dörren imorgon. Som jag sade till pappa i telefonen, om jag inte syns till imorgon så ligger jag i gropen, haha. Tycker jag var roligt i alla fall :P

Morgonen började med jobb jobb jobb. Var verkligen tvungen att jobba idag. Sedan hade jag bråttom att ta mig hem (och var något orolig för hur jag skulle kunna nå fram till huset med allt grävande här) för att gå ut med Fido, eftersom jag skulle in till universitetet och avsluta projektrapporten. Där blev jag kvar till klockan fem, så fyra timmar igen på universitetet. Imorgon ska jag vara där vid 09.15 och föra in de verkligen sista ändringarna efter att åtta personer korrekturläst det första utkastet. Om de bara har hälften så många förbättringar/ändringar som mig, så befarar jag att vi blir kvar där till klockan ett (då den senast ska in). Men vi är förmodligen max tre som ska föra in ändringarna, så det går kanske lite fortare då, hoppas jag i alla fall. Fido kommer verkligen inte vara glad att bli kvar hemma själv, igen. Han har verkligen inte varit glad över att bli lämnad ensam vid två tillfällen idag. Rent ut sagt, skitförbannad. Men han sover kanske på eftermiddagen imorgon. Efter universitetet idag svängde jag förbi en runda på rehab och hälsade på mina föräldrar och åkte sedan iväg för att köpa ett par träningsbyxor med mamma. Slutade även med att jag köpte mig en kjol, jätte fin :) Sedan åkte jag hem och jobbade lite till, handlade, gick en runda med Fido och slutligen korrekturläste projektplanen.

Jag känner att jag verkligen har hållt igång HELA dagen. Tagit mig från en plats till en annan hela tiden, stannar inte länge på samma ruta. Jag fattar verkligen inte hur människor kan klara sig utan bil. Rör alla på sig så här mycket om dagarna, eller är det bara jag? Andra säger att de tränar på gym och så, men när fan skulle jag hinna pricka in det i mitt fullspäckade schema? Försökt ett par gånger, men det har inte fungerat särskilt bra (eller vad säger du Jannice haha). Trots att man håller igång hela tiden, så är det nästan alltid någon som inte är nöjd. Något mer man skulle ha gjort eller borde göra. När ska man bara få va? Bara sitta ner och inte göra någonting alls? Nä jag får nog den motion jag behöver och mer därtill tror jag. Det handlar snarare om att äta rätt och regelbundet. Vilket leder mig till nästa ämne. Kom på när jag satte mig framför datorn att jag glömt äta idag. Hur ofta händer det? Jovisst ibland kanske, men jag brukar i alla fall komma på den framåt åttatiden. Men nu är klockan halv tolv och jag är vrålhungrig och står inför valet att äta en mexicans tacopaj eller inte. Har inte bestämt mig än. Måste sova snart och ta igen gårdagens missade sovtimmar för att kunna orka gå upp och bidra med något kreativt imorgon på universitetet. I-landsproblem.

Tog en kvällspromenad med Fido för en stund sedan och funderade på hur mycket naturen har förändrats sedan i vintras. Alla träd har fått löv, buskar växer upp, gräset blivit högt ect. Jag som alltid tittar mig noga omkring när jag är ute om kvällarna (visserligen även under dagen :P ) blir något paranoid när jag hör något lustigt ljud, som att det knakar i skogen eller löven på just ett träd rasslar till. Får nog ta Fidos kvällspromenader lite tidigare hädanefter så jag slipper hjärtat uppe i halsgropen, haha. Nu ska jag dricka upp mitt te som står och kallnar här bredvid mig, så får jag se om det blir mat ikväll eller imon på morgonen.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu