Äntligen klart!

Sitter här i köket och filosoferar eller kanske inte riktigt, jag väntar på att mitt te ska börja koka så jag kan krypa ner i sängen och pusta ut. Känner mig rätt nöjd med dagen. Hunnit med en del saker som känns rätt skönt att ha avklarade. Till exemel så har jag varit i stan på förmiddagen och avslutat rapporten, jobbat och gått en långpromenad med Fido. Blev en kvällspromendad lite tidigare idag, dels för att jag skulle duscha och dels för att jag är så trött. Men Fido verkade inte ha någonting emot det.

Fick lite besök av mamma, Jannice och lilla Elvira ikväll. De svängde förbi för att träffa bara mig :) Eller kanske inte riktigt så, de kom nog mest hit för att hämta ett skötbord som man kan placera på badkaret. Men jag ser det ändå som om de var här för mig :D

Fido skäller mesta tiden om dagarna nu. Varje gång han hör en bil som kör över de stora järnbitarna som de har placerat över hålen de gräver upp här, så tror han att någon svänger in på vår uppfart. SÅ trög och varje gång måste jag gå fram till dörren, öppna, titta ut, stänga och sedan tala om för honom att det är – falskalarm. <Haha> Hur som helst så tycker jag att det är minst lika jobbigt med grävandet här som Fido. Jag har jättesvårt att komma ut med bilen. Det är så trångt. På ena sidan av bilen är det en stor lång grop/vallgrav och ett stängsel intill vägen, på den andra är det häck och en lycktstolpe och inte nog med det, ett par meter ut på gatan har jag en stor vall med sten och grus som de lagt upp ovanför ”vallgravarna”. Så fatta att jag är spänd varje gång jag ska ut med bilen. Är livrädd att jag ska köra ner med bilen. Men om man kör in och ut ett par gånger om dagen, kanske man lär sig tillslut.

Imorgon ska jag upp och jobba på morgonen och in till stan för att hämta hem mamma på eftermiddagen. Sedan hade väl vi tänkt att köpa lite blommor och småsaker i stan innan vi beger oss hem.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu