Lördagen är kommen

Sitter på verandan med min dator i knät. Vinden blåser ”orkan” utanför och jag är nu så trött på denna blåst. Kan det inte bli vindstilla snart, så man kan och vill vara ute. Ända gången vinden är till hjälp är när man duschat  och man vill torka håret på ett naturligt sätt, annars är den bara irriterande.

Har varit sjuk i ungefär en vecka med feber som har kommit och gått. Den har inte varit speciellt hög, men den har ändå lyckats få mig till stor del sängliggande. Men från och med igår så piggnade jag till och idag känner jag mig någorlunda frisk. Hostan är dock fortfarande där. Jag som under en lång tid inte var sjuk någonting gick sedan till sjuk var tredje månad typ. Måste ändra denna trend, nu ska jag inte vara sjuk mer!

Från och med nästa vecka har jag ingen mer städning. Känns både skönt och lustigt. Är så pass van att alltid ha en plats att gå till och någinting som måste göras, men nu har jag inte det mer. Men jag ska söka lite jobb och se om jag kan få något, det är kanske inte den bästa arbetsmarknaden just nu direkt, men jag tror det finns hopp :) Annars kan jag ju alltid driva Hjamar´s gammalt och nytt :) I alla fall starta upp det redigt. Får se vad jag gör med all extra tid.

Idag ska vi hämta hem pappa över helgen, ska bli trevligt. Egenligen skulle han kommit med hem igår, men jag låg i feber på torsdagen så vi tyckte han kunde avvakta en dag i alla fall. Han är trots allt infektionskänslig.

Huset här ser ut som ett bombnerslag, bokstavligen. Det står saker i princip överallt. Elektikern och en annan person har inte varit här än och satt upp isolering kring rören i grovköket så vi har inte kunnat ställa upp och bära in alla saker dit än. Förstår inte hur svårt det kan vara för dem att komma hit, det skulle inte ta dem så lång tid att göra det de påbörjat färdigt. Varför inte ta ett hushåll i tagen och jobba sig igenom alla istället för att hoppa kors och tvärrs? Och för att underlätta livet lite extra måste vi nog tapetsera om i grovköket också… Alltid massa saker som ska fixas med. Nu måste jag ut med Fido, han väntar på mig.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu