Underbara måndag

Sitter på verandan och njuter av den underbara dagen. Solen skiner och det är väldigt varmt *pust*. Jägarn, min brors katt, ligger på stolen jämte mig och halv snarkar haha, så han njuter nog han med. Fido gömmer sig inomhus och kommer förmodligen inte komma fram förrän ikväll när det blivit svalare. Jag har i alla fall tänkt att sola idag, den stora solardagen :) Vill man bli fin, får man lida pin. Visst sol och värme är härligt och så, men det kan bli rätt outhärdligt att bara ligga och steka sig. Tur man är hemma, då kan man gå in och ta en kall dusch och sedan lägga sig igen :)

Oj *usch*, ser att det är en stor trollslända i mitt fönster inomhus, som kämpar att ta sig ut. Men *usch* jag kan tyvärr inte hjälpa den. Vågar nog inte ta i den…

Igår var jag på utomhusteater i Strömbergshyttan, men min bror och hans familj. Vi var och såg Robin Hood. Den var inte den bästa teatern jag varit på, men Nellie tyckte nog det var roligt. De försökte ge Robin Hood och medeltiden en modern touch, med bärbara datorer, HipHopstuk och sådant som de tror att man förkippar med nutiden. Vissa skämt var rätt roliga. Men höjdpunkten kom när det började brinna, av misstag, >HAHA< i en kärra som var lastad med hö. De smällde fyrverkerier emellanåt så någon gnista landade förmodligen i kärran och tog eld. Det var väldigt roligt! ”Civilpersoner” började springa in på scenen med brandsprutare >HAHA<, det var väldigt kul.

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu