Plopp så sjönk jag som en sten…

Denna veckan har varit väldigt händelserik, haft något att göra hela tiden i princip. I tisdags var jag med Alle och Nellie på Leos lekland och igår i simhallen. Och gissa om man har fått röra mycket på sig? Hela tiden. Just nu värker mina ben och armmuskler. Lite roligt är just det att i tisdags skulle vi bada men kunde inte på grund av att äventyrsbadet inte var öppet så då blev det Leos lekland och igår skulle vi till Leos lekland men kunde inte åka något där på grund av för hala kläder. Haha. Stackars nellie som inte väger någonting (typ) flög som en fågel i ruschkanan.

Så det blev simhallen istället. Men där höll jag på att drunkna i stället för att slå ihjäl mig. Jag åkte forsen (själv) som det är rätt mycket ström i. När jag närmade mig slutet på åkturen så skvätte det massor vatten i ansiktet på mig och jag åkt okontrollerar från kant till kant, så jag blundade och snart flög jag nerför vattenfallet (slog i min armbåge i fallet *snyft*). När jag kom ner för vattenfallet kunde jag inte ta mig upp. Strömmen drog mig in i vattenfallet och drog iväg mina ben så jag kunde aldrig skjuta ifrån eller trycka mig upp. Vattnet bara forsade över mig (vattenfallet) och det var en massa skum. Jag kunde helt enkelt inte ta mig upp till ytan eller ifrån strömmen, kunde inte se eller andas. Riktigt OTÄCKT faktiskt. Men jag fick upp mitt ena öga en kort sekund och såg att badvakten höll ut en järnpinne med en ögla på som han försökte ”fiska” upp mig med, men den ska jag säha er var inte lätt att få tag i. Kämpade säkert i 15-20 sekunder innan han fick tag i mig och kunde dra (gick väldigt segt) upp mig ur vattnet. Svalde en del vatten och var lite omskakad när jag väl kom upp men jag överlevde i alla fall denna lilla incident. Men jag kommer aldrig åka forsen igen! Livsfarlig ju! Tur att det alltid står en badvakt där hela tiden och har koll på de som åker, hade inte haft en möjlighet att komma upp därifrån med egen kraft. Efter han ”fiskat upp mig” så sa han att den attraktionen är felkonstruerad och om man hamnar fel kan det bli ett baksug så man inte kan ta sig upp på egenhand (detta är också en av anledningarna att det ALLTID står någon där). Det kunde man väl ge sig faan på att det var där jag skulle hamna! Mitt vanliga flyt. Haha denna dag åkte jag även båda vattenruschbanorna, blå och röd. Den röda var helt okej men den blå var lite värre. Kan inte förstå att någon skulle vilja åka den frivilligt mer än en gång. Vattnat bara forsar i ansiktet så man ser inget, man åker i 150 km/h och man flygger från sida till sida i det där mörka pyttelilla röret och tillslut tar den bara slut och man ställer sig de två viktiga frågorna: Är den slut? Lever jag? Nej den ruschbanan åkte jag bara en gång och det fick räcka. Men utöver detta jag berättat nu, så var det oerhört roligt på simhallen :D Nellie är ju så duktig på att bada, hon är nästan värre än jag haha.

Idag har det inte varit några nära-döden-upplevelser bara en massa ”måsten”. Klippt gräset, vattnat blommorna, gått med hunden, planterat blommor som jag själv odlat upp, hängt upp tvätt m.m. Blää kanske skulle ta kväll nu?

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu