Musikaltjej

Idag är det lördag och jag har ingenting planerat :( Kanske man skulle ringa och våldgästa någon eller gräva ner sig i en massa sysslor, så som städa rummet, vattna blommor m.m. För se hur det blir. Det enda jag vet idag är att jag ska skörda på min och Alles farm haha. Alltid något. Jag har precis målat mina naglar, idag blev det franskmanikyr. Känner mig väldigt duktig som tog mig tid till detta :) Ofta blir det att man låter naglarna se ut som en katastrof ett tag innan man väl tar tag i det, men inte denna gång. Jag har till och med lyckats sitta still så länge att det inte har blvit några fula märken i naglarna :) Inte illa va?

Tänkte jag skulle ta mig en andra kopp med kaffe innan jag går morgonpromenaden med Fido. Han verkar inte ha så bråttom ut idag så man får passa på.

Detta är vad jag lyssnat mycket på de senasta dagarna. Kanske man är en liten musikaltjej längst in i alla fall. Skulle verkligen vilja se fantomen på operan i verkligheten och Mamma mia. Jag bara älskar musikaler och teatrar :) Ska försöka övertala mamma (går nog fort) att gå på något snart.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu