Ingen sol utanför mitt fönster :(

Vaknade idag smått besviken. Dels för att jag somnade så tidigt framför tv-n igår kväll  och dels för att det inte var något soligt väder ute. Trodde det skulle vara vår i luften och solsken idag :( Min plan var att tvätta bilen och dona lite ute, men nu känner jag inte för det alls längre. Så därför får jag hitta på någonting inne istället. Innan jag steg upp låg jag och filosoferade lite om vad jag skulle göra inne istället för att vara ute.

Ett alternativ var att måla om i mitt rum. Just nu är väggarna ljusblå och hur hemska som helst. Hatar att vakna och det första jag ser är ljusblått! Nej, så min plan är att måla garderoben vit (igen :P ) och väggarna cream eller lite åt det ljusbruna hållet. Behöver nog en färgkarta för att välja lite mer exakta färger. Undra bara om målarbutikerna är öppna på lördagar? Måste ta mig till Växjö för att köpa färg innan detta projekt kan startas upp :S Ingen annan som har några bättre förslag på färger man kan välja. Kanske ska måla garderoben ska gå i ljusbrunt och väggarna i cream? Hmm svårt val det här…

Vad kommer att ske om detta inte blir av idag? Ingen aning, kommer inte på några bättre alternativ faktiskt. Detta är dessutom väldigt roligt.

2 Responses to “Ingen sol utanför mitt fönster :(”

  1. emelie skriver:

    Hmmm..jag hade tagit ljusare på väggarna o garderoben mörkare så känns rummet större=) nu ska jag mentalladda för prommen

  2. emelie skriver:

    Hmmm..jag hade tagit ljusare på väggarna o garderoben mörkare så känns rummet större=) nu ska jag mentalladda för prommen!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu